Információk, kapcsolat

 

Gyalogtúráink nagyjából havonta vannak, legtöbbször egy naposak, és ha lehetséges, a tömegközlekedést vesszük igénybe.

Ezek nyilvánosak, általában nincs szükség előzetes jelentkezésre, bárkit szívesen látunk, aki úgy érzi, hogy a MAG szellemiségéhez közel áll (lásd: kezdőlap). A korábbiakról fényképeket az "Archívum" menüpontban találhatsz.

Néha vannak több napos, előzetes jelentkezést igénylő programjaink, ilyenekre csak a már korábban is velünk túrázókat (a túrakör tagjait) fogadjuk.

"Mag-túrakörnek" hívjuk magunkat, de nem vagyunk hivatalos szakosztály vagy bejegyzett szervezet. Aki rendszeresen velünk túrázik és feliratkozott a hírlevelünkre, azt a túrakör tagjának tekintjük.

A hírlevélre feliratkozott tagok a honlapra is regisztráltathatják magukat, ebben az esetben kicsit bővebb tartalmat látnak itt.

  • Ha a honlapra regisztrált tag vagy, akkor ne ide írj, hanem jelentkezz be és használd az üzenőfalat!
    • Ha bejelentkeztél, ebben a menüpontban a honlapon fiókkal rendelkező túratársak elérhetőségét is megnézheted
    • Ha a hírlevelet kapod, de itt még nincs fiókod, vagy nem működik, akkor e-mailben jelezd, megoldjuk!
  • Ha új érdeklődőként üzenni akarsz nekünk, arra is van lehetőség:
    • Írhatsz villámlevelet (e-mailt) az info [kukac] magtura [pont] hu címre.

(A korábbi, közvetlenül a honlapról történő üzenetküldési lehetőséget az orosz hekkerek-spammerek "áldásos" tevékenysége miatt megszüntettük!)

 

Az éves túratervben szereplő alkalmakon kívül természetesen más túrákon, programokon is fölbukkannak tagjaink, ezt segíti a honlapon az "üzenőfal".

Az ilyen eseményekről gyakran képek is vannak, ezeket az "Archívum" menü alatt az "Egyéb túrák, események" pontnál lehet megtalálni.